Dragan Sazdanović

direktor
BUILDING-AS

Bilateral Meetings

 • Thursday 14:00-16:00
DescriptionFirma Building-As se bavi servisom i prodajom polovnih Linde, Jungheinrich, Still i Toyota viljuškara i rezervnih delova. Posedujemo moderan i dobro opremljen stacionaran i mobilan servis sa obučenim stručnim licima spremnim da u svakom trenutku odgovore na zahtev klijenata. Posedujemo najsavremenije dijagnostike za dijagnostikovanje kvarova na Linde, Jungheinrich, Still i Toyota viljuškarima. U našoj ponudi se nalaze i originalni delovi za viljuškare koji se direktno uvoze iz inostranstva. Vršimo uslugu rentiranja viljuškara. Ukoliko se popravka viljuškara mora izvršiti u servisu, postoji mogućnost da se na raspolaganje dobije zamenski viljuškar na korišćenje.
Organization Type Company
CountrySerbia
CityĐurđevo, Kralja Petra I 92 Google map
Areas of Activities

Other

  Offer

  Servis viljuškara i radnih mašina

  Firma Building-As se bavi servisom i prodajom polovnih Linde, Jungheinrich, Still i Toyota viljuškara i rezervnih delova.
  Posedujemo moderan i dobro opremljen stacionaran i mobilan servis sa obučenim stručnim licima spremnim da u svakom trenutku odgovore na zahtev klijenata.
  Posedujemo najsavremenije dijagnostike za dijagnostikovanje kvarova na Linde, Jungheinrich, Still i Toyota viljuškarima.
  U našoj ponudi se nalaze i originalni delovi za viljuškare koji se direktno uvoze iz inostranstva.
  Vršimo uslugu rentiranja viljuškara.
  Ukoliko se popravka viljuškara mora izvršiti u servisu, postoji mogućnost da se na raspolaganje dobije zamenski viljuškar na korišćenje.

  Cooperation Offered
  1. Technical co-operation
  Cooperation Requested
  1. Technical co-operation